21 Mayıs 2010 Cuma

Formanın Hakkını Veren Oyuncu Transferi !



Kewell gidiyor ! kewell gönderiliyor ! harry ile sözleşme yenilenmiyor ! İnanmak istemiyorum ama bu haber bu gün kulübün transfer hususundaki en yetkili isminden, üstünel'den geldi.. Dünya kupası sonrasını dahi beklemeden, saçma sapan bir şekilde üstelik "Formanın hakkını vere oyuncu" istiyoruz açıklamaları ile beraber kewell'ın ismi geçti.. Belli ki kulüp kewell'ın yarım sezon oynamamasını "dünya kupasında oynayabilmek" için kendini riske atmamak olarak değerlendirmiş.. Ama bu kararın acısını çekeceğiz ! İçimden bir ses kewell'ın uzaklara gitmeyeceğini, bu şehirde kalacağını söylüyor ama o şehirin farklı bir takımı, farklı tribünleri.. Çok üzgünüm, edeyim böyle profosyonelliğe !! Soğuk kanlı olamıyorum.. Madem böyle bir niyetiniz vardı neden nonda'yı gönderipte bu takımı şampiyonluktan ettiniz, neden kewell'ı göndermek bize yakışmazdı açıklamalarında bulundunuz ? Fazla değil neler değişti 4 ayda ?
Hem istikrar deniliyor sonra da istikrar ile bağdaşmayan hamleler ile takım herkesi satacağının mesajlarını veriyor.. Yönetim ateşle oynadı, taraftar için çok şey ifade eden bir oyuncuydu, hatta istikrarı itibari ile hagi ile bir tutuluyordu.. Çok üzücü..

1 yorum:

90 + 3 dedi ki...

İstikrar deniyor ve gayet istikrarlı gidiliyor bence. Her sene sil baştan takım kuruluyor, her transfer dönemi bir yabancı oyuncu kaybediliyor., sorun yok yani istikrar anlamında. :)
http://doksanartiuc.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks