29 Mart 2010 Pazartesi

Senede Bir Gün Fenerli Olan Feysbukçu Çakma Taraftar


Önemli olan iyi günde kızarttık, morarttık şişirdik demek değil kötü günde takımının yanında olmaktır.. İyi günde "aslan terbiyecisi ehuehu" gibi artık poku çıkmış espirileri daha 1000 sene devam edercesine tekrarlamak değil şampiyonluğun kaybedildiği gün futbolcusunu dövmemek "ar yu pılaya ar yu pılaya fuck of kezman" dememektir, takımını her daim alkışlamaktır.. Önemli olan yenince sanal ortamdan memleketi kurtarmak değil yenilsen bile şurda desteklediğin takımı vurgulamaktır.. Önemli olan 364 gün futboldan anlamayıp fenerbahçe'nin galatasaray'ı yendiği gün en koyu fanatik kesilmek değil her gün tuttuğun takımın arkasında olmaktır...Hele hele sadece 1 günlüğüne fenerbahçe'yi tuttuğunu hatırlayan insanlara acıyorum.. Sayın be şu fenerin 7-8 futbolcusunu da görelim.. Şu feysbuk olayı geliştikçe ne kadar çakma taraftar olduğuna bir kere daha şahit oldum ? Siz ne ara futbol ile ilgileniyordunuz ? Takip edeceğim acaba kepaze olduğunuz zamanda şurda "bu gün aslan terbiyecisi" diye övündüğünüz takımınıza dair iki çift kelam edecek misiniz ? Fake taraftarlar sizi.. Gidin beleş mesajınızla 1 gün desteklediğiniz takımınızla ilgili gslilere mesaj atın, gidin "mor menekşe", "hanımın çiftliği" videolarını paylaşın.. Sanal ortamdan kurtarın vatanı milleti.. siz kepaze olduğunuz zamanda "amaaan ben futbolla ilgilenmiyorum zaten banane canım" diyin.. Keser sap hesap döndüğünde ne kadar taraftar olduğunuzu dikkatle takip edeceğim..

5 yorum:

M.T dedi ki...

kalecisinin poposuyla övünen bi taraftar kitlesinden bahsediyoruz farkındaysan...

Ozan dedi ki...

ne denir ki abi bu adamlara kıvır kıvır aşağıdan yukarıdan

Adsız dedi ki...

Son haftalarda okudugum EN gzl yazi... Ben resmen korkuyorum yorumlari okurken, okadar cahilce yorumlar yok... Bir fenerli böylw seyler yazmaz herhalde, nasil kendilerine Galatasarayliyim diyorlar aklim fikrim almiyor. Bizi yipratmak isteyen asil fbliler degil kendi icimizdekiler...

Adsız dedi ki...

yüreğine sağlık kardeşim..
maç kaybettğinde kendi kaptanını döven,popoyla top kontrolünü izleyip orgazm olan bir taraftar topluluğu..(yenince sevinmek,arkdaşlarına takılmak en doğal hakları,saygım var buna,yanlış anlaşılmasın)..

Gala's dedi ki...

Kahrolsun modern futbol.

Yaşasın gerçek futbol emekçileri.

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks