19 Ocak 2010 Salı

Nereye Be Serdar ?


Resmi siteden serdar'ın sezon sonuna kadar orduspor'a kiralandığı haberi geldi.. Açıkçası bu habere üzüldüm hatta neill transferine olan sevincimden daha fazla olan bir üzüntüydü bu..

İlk olarak sezon başında, hazırlık kampında emre çolak ile beraber sivrilmesi ile kendisini gördük.. Hatta süpriz bir şekilde emre çolak'ın da önünde kadroda kalmayı başardı.. Sonrasında sami yen'de oynadığı süper futbol ve tobol maçında yaşadığı talihsiz sakatlık.. Belki serdar'ın bu sezon kadroda kalmasından daha büyük bir dönüm noktasıydı bu sakatlık.. Zira aydın'ın da saman alevi gibi sivrildiği bir döneme denk gelmesi sebebiyle takımda tekrar şans bulamadı..

Neticesinde de an itibariyle soluğu orduspor'da aldı..Buraya kadar diyecek birşey yok talihsizliklerin ve şanssızlıkların önüne geçilemiyor amma velakin orduspor'a kiralanması pekte talihsizlikle açıklanacak birşey değil.. Superligte kimlere talipliler çıkıyor, hangi kalitesiz futbolcular forma giyiyor acaba serdar'a mı talipli çıkmayacaktı kiralana kiralana orduspora kiralandı.. Superligte sürekli vitrinde kalacağı bir takımda forma giymesi çok çok önemliydi serdar'ın.. Hatırlayalım aydın yılmaz'ı, hatırlayalım arda'yı... Galatasaray'da ki kalıcılıklarını süper ligte kiralık olarak oynadığı takımlarda gösterdiği performans ile ortaya çıktı.. Zira bu yetenekte bir adamda muhakkak superligte birkaç maçta sıçrama yapardı.. Fiziksel eksiklikleri var elbette ama super ligte kimlerin oynadığını lütfen biraz daha gözümüzün önüne getirelim

En büyük çekincem serdar'ın özgürcan, cafercan, irfan başaran gibi emsallere benzememesi ve kendinden beklenen sıçramayı yapması.. Ancak orduspor gibi gözden ırak diyarlarda futbolunu birilerine gösterip ben oldum deme şansı bulunmadığı için kazanacağı tek şey maç tecrübesi olacak.. Ne diyelim hayırlara vesile olur inşallah, uzun yıllar galatasaray'a hizmet edeceği tecrübeleri oralarda kazanır..

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks