16 Ağustos 2009 Pazar

Volkan Yaman


Fatih Terim'in Yunanistan maçında süpriz bir şekilde kadroya alıp İbrahim Üzülmez'in yerine oyuna koyduğu ve tabir yerindeyse canavar gibi top oynadığı günden bu yana kayıp Volkan Yaman.. Belki de sırf o maçın yüzü suyu hürmetine Galatasaray'a transfer edildi.. Galatasaray'da ilk bir kaç maç attığı frikik gollerinden sonra taraftarda inanılmaz bir heyecan oluşturdu, hatta çok iyi hatırlarım gs tv'de bir röportajında soru soran spiker frikiklerini roberto carlos'un frikikleri ile bile kıyasladı.. ama yaptıkları ufak çaplı gazdan öteye gidemedi Hakan Balta geldikten sonra.. Volkan Yaman'ı arıyoruz ama neredeyse 3 senedir sol bekte inanılmaz defansif zaafları ile o günlerden bu günlere "ne yaman çelişki" dedirtmekten başka hiçbirşey yapmıyor ya da yapamıyor.. Hakan Balta sakatlanmasın diye dua ediyoruz.. Nitekim bu gün Alparslan Erdem'den bile daha kötü durumda olduğu apaçık ortada.. Keza Rijkaard'ın dünkü denizlispor maçında oyunun 55. dakikasına doğru onu oyundan alışı alkışlatmak, ya da hakan balta'yı denemek için olmasa gerek ?

2 yorum:

halk dedi ki...

alpaslan veyahutta alparslan:) iyi bir sol bek yedeği olacaktır, volkan yaman'dan çok daha iyi bir durumda zaten, teknik olarak hakan balta'nın ve günümüzde sol bek diye geçinen çoğu kişinin önünde.

volkan ise maçta saç baş yoldurdu, topu ayağına alıp, hatasız oynadığı pozisyonu hatırlamıyorum.

koala dedi ki...

sorun hep aynı. volkan yaman, sol bek değil. sol açık oynuyordu antalyaspor'da. her sol ayaklının sol bek yapıldığı ülkemizde ne yazık ki, garibim harcanıp gidiyor.

bir sol açık olarak, orta sıra üstü takımlarında çok rahat oynayacak bir futbolcu. umarım gider ve gittiği yerde de başarılı olur

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks