5 Ağustos 2009 Çarşamba

Kewell'ın Sözleşmesi ?


Sözleşmesi biten futbolculardan en çok çeken kulüp galatasaraydır. Özellikle "ribery" faciasından sonra bu sözleşme vukuatları bosman kuralı ile birleşince iyiden iyiye korkutur oldu bizleri.. Dünyanın parasını kazanacağımız futbolculardan malesef nal topladık..

Gelecek sene takımın şu anda en iyi, istikrarlı, en golcü kanat oyuncusu avustralya'nın kontratı bitiyor, kıssadan hisse serbest kalıyor.. Ayrıca dönek, kaypak bir menejerinin olması da cabası.. Nitekim transferin geçen sene resmi sitede açıklanmasından sonra bile kewell'ın menejeri olacak şahıs "eurosport" başta olmak üzere çeşitli yabancı spor portallarına transferin kesin olmadığını, kewell'ın roma'ya da gidebileceğini söylemişti.. Ayrıca kewell'ın kendi ülke basınına verdiği röportajlarda "evet galatasaray'da çok mutluyum ama kariyerimin sonuna kadar türkiye'de kalmayacağım elbette" minvalindeki açıklamaları da ortada.. Kewell aslantepe'de ki 11 aslanın içinde muhakkak olması gereken bir adam.. Bu bağlamda dış transferde hayranı olduğumuz haldun üstünel ve transfer komitesi bu sezon "iç transfer" ile ilgili en büyük sınavını kewell'da verecek.. Avustralyalı'nın olmadığı bir sezonun hayalini bile kurmak kötü.. 2 senelik kontrat ümit ederiz kewell'ın avustralya basınına verdiği demeçleri doğrulatmaz..

2 yorum:

sembolist dedi ki...

kardeş harika bir konuya değinmişsin.Bence de aslantapeye çıkması gerekn en önemli futbolculardandır kewel..Yönetim bir an önce önlem almalı..

Volvox dedi ki...

Ben de aynı fikirdeyim sözleşme bitmeden yeni sözleşme için kendisiyle masaya oturulmalı bir an önce.

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks