6 Ağustos 2009 Perşembe

Gs Mobile

Dün itibariyle yeni gsm operatörümle daha doğrusu yeni tarifemle tanıştım.. Avea hatta sahip olduğum için bu değişiklikten ötürü herhangibir bekleme yaşamadan anında mevcut tarifem eski sim kartın iptal olması ile beraber yeni sim kartla beraber açıldı..Şahsen hatta geçtikten sonra ailemdeki diğer 3 kişiyi de anında gs mobile'a başka operatörlerde olmasına rağmen transfer ettim..

İlk etapta avea hat kullanıyorsanız herhangibir avea bayisinden 8 tl karşılığında yeni sim kartınızla beraber gs mobile'ınıza anında sahip oluyorsunuz içindeki 20 kontörle beraber. Herhangibir bekleme yaşamıyorsunuz. Ancak şöyle bir durum var ki eski simkart üzerindeki hattınız kapanacağı, yeni bir sim kart kullanacağınız için bu hattaki kontörler iptal oluyor.. O sebepten gs mobile'a geçmeden önce yüklü miktarda kontörünüz varsa muhakkak kontörlerin tüketilmesini tavsiye ederim..

Eğer başka bir operatördeyseniz eski hattınız iptal olana kadar en fazla 1 hafta bekliyorsunuz. Bu süreç içersinde eski hattınızın iptal olduğu mesajı gelir gelmez gs mobile hattınızı takıp konuşmaya başlıyorsunuz.. Yani diğer operatörlerde bürokratik işlemlerden ötürü bekleme söz konusu.. Ancak orda da bir güzellik var ki diğer operatörlerden gelenlere hoşgeldin mahiyetinde 8 tl'lik ücret alınmıyor..

Bunun dışında aralık ayına kadar galatasaray ile ilgili son dakika haberlerinin kısa mesajla iletildiği haber paketinin bedava olması, avea'nın 39 kontör karşılığında sunduğu 500 ve 5000 sms paketlerinin olması, hattın normal avea hattan ayrılmayacak önemli özellikleri.. ayrıca henüz tecrübe etmediğim ve sitede açıklanan bir çok avantajları da mevcut..

Kısaca sabit ücret gibi tarifelerde olmayan, kulübüne destek olmak isteyen herkesin hemen her transferde bu kadar reklamı yapılan ve kulübün çok önemli beklentisinin olduğu alenen belli olan bu hatta sahip olması gerek.. Elano, Keita, Kewell'lar muhakkak bu gelirler ve anlaşmalar göz önüne alınarak transfer ediliyor.. Bu zengin sofrada her galatasaraylının ufakta olsa bir tuzu olmalı, yönetimde zaten yaptığı tanıtımlarda açıkça bunu istiyor bizden.. Taraftarlar muhakkak bu tarifeye geçmeli, çevresindeki her galatasaraylıyı da bu desteğe yönlendirmeli nice mutlu haberlerin, transferlerin kesilmemesi için.. Ayrıntılı bilgi aşağıdaki linktedir

http://www.gsmobile.com.tr/

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks