6 Ağustos 2009 Perşembe

Git Artık Başımızdan !


Ahmet Bulut denilen arkadaşın sporx'e verdiği röportajdan ufak bir kesit:

Arda, Avrupa'ya gitmek istiyor mu?
"Öncelikle herkes şunu bilmeli, Arda Turan'ın kulübüyle mukavelesi devam ediyor. Tabii ki her futbolcu Avrupa'da futbol oynamak ister. Yalnız Arda'nın ve benim istememle bu iş olmaz, kulübün de istemesi lazım. Benim burada görevim Arda'yı mutlu ettirmek."

-Arda için size danışan Avrupa'dan kulüpler oldu mu?
"Evet oldu. Olmasa zaten üzücü olur. Ama bunları söyleyemem."

-Adnan Polat; 'Arda'nın kariyer planını yaptım' demişti. Bununla ilgili olarak konuştunuz mu?


"Tabii ki konuştuk. Benim başkanla konuştuğumuz, başkanla bizim aramızdadır. Adnan Polat'ın, Arda ile ilgili planı hazır, bunu ben biliyorum, Arda biliyor ve başkan biliyor. Bu bilenler de yeter. Başkan, Arda'yı seviyor ve onu da kaptan yaparak onure etti."


Bu arkadaş galatasaray'dan vakti zamanında ekmek yemesine rağmen daha sonra müthiş yeteneklerinden(!) ötürü zeytinburnuspora gönderilişini galatasaray'a mal edip seneler sonra "ben size gösteririm" hırsı ile kulübe en çok zarar veren kişi malumunuz.. Bu hırsında başarısız olduğunu söylemek yalan olur.. uefa kupası apoletli oyunculardan milyon dolarlar kazanacak durumdayken bu arkadaşın futbolcuları ayartması sayesinde 5 kuruş kazanamadık.. Daha sonrasında da nal topladığımız oyunculardan birini fener'e, birini beşiktaş'a aldırttı.Yaşanılanlar, galatasaray'a yaptığı tahribatlar bu şekilde ortadayken şimdi de en değerlimiz, canımız ciğerimiz arda turan'ın başında dolanıyor.. Bir de sanki alay eder gibi "biz adnan polat ile ortak hareket ediyoruz" diyor, kendince galatasaraylı taraftarın gönlüne su serpiyor.. Herşeyi biliyoruz biz. Hiç inandırıcı değil bu sevimlilik gösterileri ! Arda'nın galatasaraylılığından elbette bir şüphemiz yok ama bu tarz futbolcunun aklını çelme ihtimali yüksek olan adamların "ardamızın" peşinde olması üzüntü verici ondan da öte kaygılandırıcı.. Geçmişte tanju'nun fenerbahçe'ye gidişindeki en büyük etkenin paranın dışında fenerbahçeli rıdvan dilmen olduğunu da açıkça biliyoruz.. genelde futbolcuların kararsız olduğu durumlarda oyuncuyu 3. kişilerin görüşleri önemli derecede etkiliyor.

Aziz Yıldırım'ın adnan polat'a star tv'de yayınlanan uğur dündarlı "naklen yayın ihalesi şov programında" sarfettiği "arda avrupaya gidince onu nasıl koruyacaksınız bakalım ?" biçimindeki sözünde bile emre'yi kedisine "fenerbahçeli" olarak emanet eden bu menejer arkadaşın varlığının parmağı var.. Kendisi fenerbahçe'ye hizmet eden, bir yandan da galatasaray'ı içten içe hançerleyen bir nefer gibi görevini çok iyi yapıyor..Menejerlik adına yaptığı faaliyettlerde galatasaray dışındaki kulüplere çalıştı. icraatlerinde galatasaray kazançlı çıkmadığı gibi milyonlarca doları buharlaştı..Bütün bunlar taze iken şimdi de bu yapmacık açıklamalar ? Arda'nın niçin bu menejeri transferinde tam yetkili olarak atadığını da hala anlamıyorum.. söylediği "benim işim futbolcuyu mutlu etmek" lafı altında nelerin yattığını geçmişe bakarak göremiyor musun be arda kardeşim ? Arda'nın galatasaraylılığına inanan herkes bu menejerinde diş mihraklara görevini ne kadar iyi profosyonelce yaptığını biliyor.. Acaba ilerde arda'nın galatasaraylılığı ile bu arkadaşın futbolcuyu mutlu etme düşüncesi karşı karşıya gelirse üzülür müyüz ? Arda'nın galatasaraylılığına ne kadar inansakta bu arkadaşın transfer konusunda yetkili olması o kadar da düşündürüyor..

1 yorum:

halk dedi ki...

parayla yatıp, parayla kalkan karaktersiz menajerlerden tiksincimizi herkes duysun, işleri güçleri lüks mekanlarda yemek yiyip, futbolcu pazarlamak olan gereksiz adamlar, futbolun içine ediyorsunuz!

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks