22 Temmuz 2009 Çarşamba

Kadro Şekilleniyor Serdar Kaldı Emre Gitti

Lincoln'ün sözleşmesi fesh edildi, Serdar Eylik dışında gençlerin büyük çoğunluğu hatta hepsi paf takıma geri gönderilirken Özgürcan Özcan, Erhan Şentürk gibi yaştan ötürü paf takıma gönderilemeyecek genç oyunculara da kiralık ya da bonservisi ile gönderilmek üzere elveda denildi.

Açıkçası Serdar Eylik'in kadroda kalacağı belliydi ama Emre Çolak'ın pafa gönderilmesi süpriz oldu herkes için.. " Rijkaard her an hazır olsunlar, paftan da onları çağırabilirim" dese de Emre Çolak'ı ve pafa gönderilen diğer arkadaşlarını motive etmek, konsantrasyonlarını bozmamak için yapılan bir açıklama gibiydi sanki bu sözleri.. Sonuçta dünyanın en kariyerli teknik adamlarından biri bizim televizyondan gödüğümüz emre'de elbet a takımda oynamasına engel olabilecek bir eksiklik görmüştür ki bu kararı almıştır.. Bundan dolayı da zaten kimse kızmıyor, kızamıyor(hakan ünsal ve ahmet çakar'ı bilmiyorum).. zaten ismin bu derece büyük olması, bazı kararların tartışılabilirliğini daha da azaltıyor.. vakti zamanında dünyanın en iyi futbolcularını(messi, xavi, iniesta, puyol) çıkaran bir paf takıma sahip olan hollandalı bu gün Emre'ye dair bazı eksiklikler gördü ve bunları a takıma girmesi için ciddi engeller olarak değerlendirdiyse bize fazla söz söylemek düşmez..Umarım Emre biz dışardan bu şekilde basit değerlendirsek bile yaşadığı ciddi hayal kırıklığını fazla büyütmeyip çalışmaya ve rijkaard'ın gördüğü eksiklikleri gidermek için uğraşmaya devam edererek kendini geliştirir. Öyle ya da böyle sonuçta gencecik bir insan iyi oynadığı, hatta yıldızı olduğu bir hazırlık kampından sonra pafa gönderilme kararını öğrenince oldukça üzülmüştür hayalini kurduğu forma ve oyuncularla olan yakınlığının bu kadar kısa sürmesinden sonra..

Şahsen Serdar Eylik, Emre Çolak'tan bile daha çok kadroda görmek istediğim bir futbolcuydu.. Kendisi belli ki spektaküler bir oyuncu, futbolun show yönünü, göze hoş gelen yanlarını seviyor.. E tekniği de buna el veriyorsa aydın gibi çalımcıklarla eline yüzüne bulaştırmayıp futboluyla zevk veriyorsa böyle renkli bir oyuncuyu şans verildiği anlarda seyretmek taraftara büyük keyif verecektir..Geçen sene paf maçlarını pek fazla izleme şansım olmadı ama izleyenlerin "cristiano ronaldo" benzetmelerini hazırlık maçları doğru çıkardı.. Rijkaard'ın tecrübesi ile kendini daha da geliştirecektir..

Gidecek gençler belirlenmesine rağmen a takımın gidecekler cephesinde fırtına öncesi sessizlik hala devam ediyor.. En büyük adaylar Aydın Yılmaz, Mehmet Güven, Volkan Yaman gibi oyuncuların gönderileceğine dair hala netleşmiş bir bilgi yok..Bakalım fırtına ne zaman kopacak..

1 yorum:

erŞen dedi ki...

cranberry_19o5@hotmail.com msn adresim

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks