27 Temmuz 2009 Pazartesi

Fotomaç'a Malzeme Vermek


Geç olsun güç olmasın dedik ama malesef güç oldu.. Keita'nın giydiği beyaz forma iki omuzdan inen sarı çizgi ile rezalet ötesi.. Geçen senenin şahsımca en kötü forması olan beyaz forma bile kat ve kat daha güzeldi.. Mor forma ilk başta fena durmuyor eğer omuzdaki çizgiler parçalıdaki gibi kesik değilse.. belki gözler zamanla alışır ama muhtemel bir mağlubiyet halinde fotomaç türevi gazeteler malum manşetleri atmak için gün sayıyor olacak.. Hele ki bu mağlubiyet fenerbahçe veya beşiktaş'a ise değmesin yağlıboya ! Umarım o maçlara mor forma ile çıkma densizliğini göstermez birileri..

Kendi evimizde tıpkı liverpool, chelsea, real madrid gibi özdeşleşmek istediğimiz parçalı forma ise gerets döneminde giyilen formanın tıpatıp aynısı.. Hatta daha kötüsü.. gözle görülür tek fark eski parçalının sağ tarafı sarı, sol tarafı kırmızı iken yeninin tam tersi olması gibi.. alenen görüldüğü üzere omuzdaki 3 çizginin aşağa inmemesi düşüncesi nedir öyle ? Parçalı formanın geçmişte giyilenden tek farkı bu birkaç basit detay görünüyor. Oysa en büyük beklentim nostaljik metin oktay forması üzerinde ufak değişiklikler yapılarak tasarlanmasıydı ama adidas demek gerets dönemi formasını ufak değişiklikler ile taraftara sunmayı daha manidar bulmuş. dizayn eden kişi kimse işi kapsın diye çoluğuna çocuğuna yaptırdı bu formaları (!) anlaşılan. Olmamış be.. Taraftar elbette kulübüne destek olmak için formasını alır ancak en az taraftarın yüzde 70'inin(iyimser olmak) bu formaları içine sindireceğini düşünmüyorum.. biraz özeleştiri yapalım.. Beşiktaş'ın çubuklusu, fenerbahçe'nin arma forması genel itibari ile taraftarlarından geçer not alan tek formalarıydı.. Acaba biz hangi formaya geçer not verelim ?

Not: Umarım ilk fotoğraflarda bizim göremediğimiz bazı detaylar gözden kaçmıştırda iş bu yazı ağızıma tıkanır..

1 yorum:

hadesperado dedi ki...

geçen seneki formalarda indirim varmış sanırım, yenilerindeki başarısızlığı görünce geçen seneden bir parçalı, bir turuncu şart oldu...

umarım seneye adidas'la bu şekilde çalışılmaz, ya da taraftarların tasarımları arasından seçim yapılır...

Related Posts with Thumbnails

Kimsin Sen ?

 
Super Mario Jardel - Template By Blogger Clicks